OVER ONS

Reeshof 2Wieler

Reeshof 2Wieler is een begrip in De Reeshof en omstreken. Wij zijn een klantgericht team, dat servicegericht werkt en staat voor puur fietsplezier.

Door de brede en diverse kennis van ons team hebben wij een grote expertise op het gebied van fietsen. Aandacht, laagdrempeligheid en service zijn eigenschappen waar wij veel waarde aan hechten.
Graag helpen wij u zoals wijzelf ook geholpen zouden willen worden naar de zoektocht van een nieuwe fiets, en alles wat hierbij komt kijken. Hierdoor nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor.

In onze werkplaats hebben we ruimte, geavanceerd gereedschap om alle soorten en merken van fietsen te repareren en te onderhouden.

Kom je het zelf ervaren, proeven & delen? Je bent van harte welkom!

Phone: 013 785 4899 Email: info@reeshof2wieler.nl

About Us 2-min
Onze Winkel

Je bent van harte welkom!

Je bent ook van harte welkom in onze winkel in Tilburg Reeshof. We kunnen met trots zeggen dat we de enige fietsenmaker in de Reeshof zijn. Je kunt bij ons terecht om fietsen te testen of om je fiets te brengen voor reparatie. Wij helpen je graag!

Heb je een fiets gezien die je wilt uittesten? Dat kan! Kom langs bij onze winkel in de Reeshof. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Of heb je een beperkt budget? Laat ons je dan helpen en wij zullen je vakkundig adviseren. Wij kennen de ins- en outs van elk type fiets en elk merk. Aan de hand van je benodigdheden kunnen we de voordeligste en meest geschikte fietsen aanraden. Neem alvast een kijkje bij onze fietsen die we op voorraad hebben:

DIENSTEN

Onze fietsdiensten

Reparatie

Voor reparatie kun je bij ons terecht zonder afspraak (afspraak niet nodig, je kan zo binnen lopen)

Verkoop

Wij verkopen hoogwaardige kwaliteit nieuwe en tweedehands fietsen (ook verkopen wij e-bikes).

Inkoop

Reeshof2wieler koopt graag jouw fiets over die je niet meer wilt. Je bent van harte welkom in onze winkel!

Onderhoud

Reeshof2wieler onderhoudt alle soorten fietsen. Kom gerust zonder afspraak langs met jouw fiets!