Diensten

Onze fietsdiensten

Verhoog je fietservaring met onze uitgebreide fietsdiensten, die zorgen voor optimale prestaties en ongeëvenaarde fietservaringen
About 1

Reparatie

Voor reperatie kun je terecht bij ons zonder afspraak ( afspraak niet nodig je kunt zo binnen lopen). Als iets aan je fiets kapot is, dan wil je dat gerepareerd hebben. Laat dat maar over aan onze fietsenmakers of – liever – aan onze tweewielertechnici. Meestal is het euvel maar een ‘dingetje’; met een paar simpele ingrepen stap je weer zorgeloos op! Natuurlijk zijn er veel fietsenmakers, maar bij Reeshof 2Wieler maken de fietsenmakers het verschil.

Verkoop

Wij verkopen hoogwaardige kwaliteit nieuwe en tweedehands fietsen(e-bikes). Al onze fietsen worden standaard afgeleverd met aankoopgarantie Mochten er zich na de garantietermijn problemen voordoen bij de fiets die niet zijn veroorzaakt door eigen toedoen dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passende oplossing. Dit is zowel binnen als buiten de garantietermijn mogelijk.
About 1 (2)
About 1 (3)

Inkoop

reeshof2wieler staat altijd klaar om jou fiets van je te kopen die jij niet meer wilt. Heeft u een fiets te koop ? Kom gerust vrijblijvend met de fiets naar ons toe Na diagnose en taxatie van de fiets nemen wij deze over mits we met u overeenkomen Het belangrijkste aspect voor ons is dat we fietsen aangeboden krijgen die 100% eerlijk zijn!

Onderhoud

Reeshof2wieler onderhoudt alle soorten fietsen(e-bikes). Kom gerust zonder afspraak langs met jouw fiets.
Soms moet de fiets aan zijn berijder wennen. Het heerlijke gevoel van een nieuwe fiets wil je niet kwijtraken. Bij Reeshof 2Wieler weten we waar de schroefjes en de moertjes zitten die na een tijdje moeten worden bijgesteld. Met plezier hangen ze je fiets weer even aan de fietslift voor een onderhoudsbeurt. Fietsonderhoud is van belang omdat jij zorgeloos wilt blijven fietsen.
About 1 (4)